Slide background 3
Slide background
Slide background
Slide background

Sponsors / Informatiemarkt

print page

Tijdens de Black Hat Sessions vindt er tijdens de pauzes en borrel een informatiemarkt plaats waar u kennis kunt maken met relevante partijen en kennispartners op het gebied van digitale veiligheid. De volgende sponsoren en kennispartners waren dit jaar aanwezig: Fortinet, Hiscox, CYCO, Software Improvement Group (SIG), iSOC24, SEEBURGER, ITSX, Louwers IP|Technology Advocaten, TSTC, Qi ict, AT Computing, Ngi-NGN en het PviB. Zie hieronder voor meer informatie over de sponsoren die zich hebben verbonden aan de Black Hat Sessions Part XIII: "Hoe veilig is (IT in) Nederland?".


Fortinet

Fortinet is wereldwijd marktleider op het gebied van network security. Onze missie is om het meest innovatieve, best performende netwerk security platform te bieden om uw netwerk omgeving te beveiligen en te vereenvoudigen. Wij leveren netwerk security appliances voor carriers, data centers, enterprises, retail omgevingen en MSSP's. Door continue innovatie en research hebben wij een groot en tevreden klantenbestand opgebouwd waaronder een meerderheid van de Fortune Global 100. Onze marktpositie en de effectiviteit van onze producten wordt onderschreven door analysten en onafhankelijke testinstellingen uit de security branche zoals NSS labs en Gartner. Het hoofdkantoor van Fortinet staat in Sunnyvale,California. Fortinet is opgericht in 2000 door Ken Xie, de oprichter en voormalig CEO van NetScreen. Wereldwijd maken meer dan 220.000 klanten gebruik van de producten van Fortinet.


Het Fortinet platform

Het vlaggeschip van Fortinet, FortiGate, bestaat uit fysieke en virtuele appliances die een brede schakering aan netwerk functionaliteiten bieden waaronder firewall, VPN, anti-malware, intrusion prevention, application control, Web filtering, anti-spam, DLP, WAN acceleration en WLAN control. FortiGate appliances, van de FortiGate 30D en 90D voor het MKB tot en met de FortiGate 3000 en 5000 series voor grote ondernemingen, data centers, en service providers, zijn gebaseerd op een in eigen beheer ontwikkeld platform.

Voor meer informatie over Fortinet zie: www.fortinet.nl


Hiscox Nederland

Verzekeraar als geen ander!

Hiscox bestaat sinds 1901 en is in West-Europa marktleider in beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Als zakelijke verzekeraar zijn we gespecialiseerd in het verzekeren van ICT-, Management consultancy-, en- Security bedrijven. Hiscox is tevens de eerste verzekeraar in Nederland, die met een uitgebreide Data Risks verzekering (cybercrime) op de markt is gekomen. Meldt u een inbreuk of een hack geval , dan helpt deze verzekering - door het speciaal ontwikkelde incident response plan en de dienstverlening - dit goed te begeleiden.

GEEN GEDOE:
Hiscox verzekert u tegen vrijwel elke schade die voortvloeit uit uw ondernemingsactiviteiten. Dat zien we ruim. U merkt dit niet alleen aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling; maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: wij lossen problemen samen met u op.

DAAROM HISCOX:
We onderscheiden ons in de verzekeringsmarkt, dankzij onze wereldwijde ervaring, gekoppeld aan onze lokale expertise over de Nederlandse markt. En we werken volgens traditionele waarden. Kwaliteit, integriteit, respect, excelleren in uitvoering. Waarden, die u als ondernemer herkent.

Voor meer informatie over Hiscox Nederland zie: www.hiscox.nl of neem contact op via: +31 (0)20 517 0700.

iSOC24

iSOC24 levert oplossingen waarmee real-time inzicht kan worden verkregen in incidenten, hun oorzaak en bovendien het gevolg ervan, die gezamenlijk integreren om kostbare tijd te kunnen reduceren. Zogenaamde 'point solutions' in een ecosysteem die gelaagd kunnen worden ingeregeld en optimaal met elkaar kunnen integreren. De output van de ene oplossing kan als input voor de andere oplossing dienen. Hiermee wordt de verdedigingskracht naar het hoogst mogelijke niveau gebracht. Gevolg hiervan is dat de daadwerkelijke risico's het hoofd kan worden geboden op basis van de juiste informatie. Combineer dit geheel in een continue proces met een adequate opvolging aan incidenten die ertoe doen, beperk uw schade en "be in control".

Het iSOC24 ecosysteem bestaat uit betaalbare en beheerbare SIEM, Vulnerability Management, Penetration Testing, Anomaly Detection, Intrusion Prevention, Data Loss Prevention, Data Classification, Packet Recording, Network Forensics en Cyber Threat Intelligence.

Voor meer informatie over iSOC24 zie: www.isoc24.com.

SEEBURGER

SEEBURGER is een wereldwijde specialist in de integratie van zowel interne als externe bedrijfsprocessen. Seeburger Business Integration biedt een centrale EDI/B2B/EAI hub voor alle integratietaken waaronder SEEBURGER BIS FileExchange. Seeburger klanten profiteren van meer dan 25 jaar ervaring in de sector en proceskennis uit projecten met meer dan 9.000 bedrijven.

SEEBURGER biedt een eigen ontwikkeld secure platform met de volgende mogelijkheden:

 • Volledige controle over uw data uitwisseling in elke vorm,
 • Ongelimiteerde bestandsgrootte,
 • Gegarandeerd veilig en betrouwbaar,
 • Introduceren van nieuwe services aan de business,
 • Eenvoud in process afhandeling,
 • Audit en Governance compliant,
 • Reductie in huidige TCO met meer dan 30%.

Voor meer informatie over SEEBURGER zie: www.seeburger.nl.


ITSX:Information Technology Security eXperts

Organisaties staan voor de uitdaging om in een constant veranderend risicolandschap te opereren. ITSX helpt haar opdrachtgevers in deze zoektocht en adviseert en informeert stakeholders binnen organisaties op het gebied van risicomanagement, informatiebeveiliging en privacyvraagstukken. Wij kijken vanuit organisatieperspectief naar het te voeren security-, privacy- en risicomanagementbeleid.

Onze ervaren adviseurs slaan op deze wijze een brug tussen de organisatie en de techniek. Wij maken de impact van bedreigingen op de bedrijfsvoering inzichtelijk en bieden adviezen over hoe om te gaan met deze risico's. Concreet betekent dit dat ITSX helpt bij het opstellen en concretiseren van het informatiebeveiligingsbeleid en bij het implementeren van de risicomanagementprocessen. Daarnaast verzorgen de consultants van ITSX workshops, trainingen en certificeringsopleidingen die organisaties in staat stellen hun risico's te beheersen.


Wilt u weten hoe ITSX uw organisatie kan helpen met Informatiebeveiligingsvraagstukken, dan kunt u contact opnemen met .

Louwers IP|Technology Advocaten

Louwers IP|Technology Advocaten is een eigentijds en innovatief nichekantoor voor intellectueel eigendomsrecht/reclamerecht, IT-/internetrecht, privacyrecht en commerciële contracten. Brede kennis en ervaring is aanwezig ten aanzien van alle aspecten van intellectueel eigendomsrecht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan advies en geschillen over merkenrecht, auteursrecht, namaakproducten, plagiaat, databankenrecht, octrooirecht, kwekersrecht, modellenrecht, handelsnamen, domeinnamen, het opstellen van licentieovereenkomsten en franchising.

De advocaten van Louwers IP|Technology hebben verder hun sporen verdiend op het terrein van het IT-recht. Daaronder vallen onder meer opstellen en beoordelen van IT-contracten en algemene voorwaarden en behandeling van IT-geschillen, softwarebescherming, open source, ecommerce, aspecten van Internetrecht, IT-aanbestedingsrecht en outsourcing van gecompliceerde IT-projecten.


Wilt u weten hoe Louwers IP|Technology Advocaten uw organisatie van dienst kan zijn, dan kunt u contact opnemen met .

TSTC, ICT en Security Trainingen

TSTC BV is een gerenommeerd trainingsinstituut opgericht in 1999. In eerste instantie (als onderdeel van een detacheringorganisatie) om eigen IT personeel op een vernieuwende wijze te voorzien van kennis. Hierbij diende rendement, certificering en tijdswinst voorop te staan. Deze manier van kennisoverdracht heeft geresulteerd in onze unieke trainingswijze, de TSTC Fast Tracks.

Sinds 2000 is TSTC BV een zelfstandige organisatie. De TSTC Fast Track is de enige IT opleiding in Europa met examengarantie én een slagingspercentage van 85 - 100% procent binnen één tot drie weken. TSTC staat gelijk aan professionaliteit en snelheid, welke resulteren in beter opgeleide engineers voor een goede, scherpe prijs.

Tshukudu Technology College (TSTC) is een zelfstandige organisatie en heeft opleidingsmogelijkheden in Nederland (Veenendaal), Zuid Afrika (Kaapstad) en de Nederlandse Antillen (Curaçao).

TSTC daagt de markt uit door af te wijken en uniek te zijn: we zijn creatief, eigenwijs, brutaal en flexibel. Voor meer informatie over TSTC, Tshukudu Technology College zie: www.tstc.nl of neem contact op via: (+31)(0)318 58 14 80.


SCOS / Wireshark University

SCOS Services kan uitgebreide ondersteuning verlenen op het gebied van Network Monitoring, Compliancy, Informatiebeveiliging en Managed Services.


Enkele van haar services zijn:


 • Monitoren van netwerken (MSP)
 • Managed emailserver met archiving
 • Security Awareness Training
 • Informatiebeveiligings Scan
 • Security Site Visit
 • Network Security Scan
 • WiFi Security Check
 • Etc.

De consultants van SCOS / Wireshark University zijn gecertificeerd voor diverse Security en Netwerk omgevingen. Zij hebben een of meerdere certifcaten zoals CISA, CISSP, CISM, CEH, RHCE, CCNA, ECSA, LPT en EDP Audit met een zeer ruime ervaring in hun vakgebied en diverse projecten.


Verder verzorgt SCOS cursussen op het gebied van Informatiebeveiliging. Security Awareness Training, Netwerk/SNMP Monitoring etc.


Indien u meer informatie wilt betreffende de services en/of consultants van SCOS / Wireshark University, dan kunt u contact opnemen met .


AT Computing

AT Computing heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot specialist in Linux en Open Source programmeertalen. Ze stond aan de wieg van de introductie van UNIX in Nederland en de ontwikkelingen rond Linux en Open Source technologie, waaronder Python, NumPy, SciPy, Perl en configuration management tools als Puppet en Ansible. Begonnen als puur ideologische beweging, is Open Source inmiddels uitgewaaierd tot een breed palet aan smaken met talloze parels van hoge kwaliteit zoals WordPress, Apache en Android. AT Computing is enthousiast promotor om redenen van budgettaire aard en toegankelijkheid (kennisdeling in communities, leverancier-onafhankelijkheid en maximale mogelijkheden voor toegangs- en informatiebeveiliging).


In de laatste 10 jaar transformeert AT Computing van opleidings- naar kennisinstituut, dat voor de helft van de tijd haar expertise inzet in advies, consultancy en opleidingen op maat. We zijn beroemd om onze conversiesnelheid; het mixen en matchen van eigen standaard educatiemateriaal met de laatste relevante technologische ontwikkelingen. Het geheim zit 'm in de wetenschappelijke achtergrond van onze experts in combinatie met hun actieve deelname in diverse open source communities en netwerken.


Wilt u meer weten? Bel 024-352 72 82 of mail .


Certified Secure

Certified Secure is opgericht om de groeiende vraag naar praktische IT Security kennis en vaardigheden te beantwoorden en te promoten. We staan voor openheid en transparantie. Door het delen van kennis zorgen we ervoor dat IT Security voor iedereen op een leuke manier toegankelijk is. Security is serious fun!

Naast de bekende online certificeringen ontwikkelt Certified Secure ook custom securitychallenges en geven we custom securitytrainingen op lokatie. Vergeet die saaie kant-en-klare securitytrainingen. Wanneer je op zoek bent naar een hands-on, actuele en boeiende securitychallenge of training, gericht op jouw specifieke doelgroep, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met alle aspecten van IT Security kunnen we het beste maatwerk dat er op dit gebied te vinden is aanbieden.

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden op www.certifiedsecure.com of neem telefonisch contact op via +31(0)70 310 13 40 of mail naar .


Wilt u ook de naam van uw organisatie verbinden aan dit unieke evenement?

Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw organisatie te profileren. Madison Gurkha heeft verschillende sponsorpakketten samengesteld, zodat voor iedere doelstelling en ieder budget een passend aanbod bestaat.


Tijdens de Black Hat Sessions hebt u als sponsor de beschikking over een sponsorstand in de Mozartfoyer van De Reehorst. Ter bevordering van het leggen van contacten worden de stands op een strategische locatie geplaatst, namelijk op een plek waar het ontvangst, twee pauzes/informatiemarkt, de lunch en de borrel plaatsvinden. Dit betekent dat er minimaal vijf contactmomenten zijn zodat u voldoende gelegenheid heeft om te netwerken.ORGANISATORSPONSORS


Fortinet

Hiscoxcyco


SIG
iSOC24
SEEBURGER


ITSX
Louwers


TSTC


SCOS
Qiict
AtcomputingNLUUG
MEDIA/KENNIS PARTNERS


ComputableMarqitWinmagProWaterforum
Infosecuritymagazine


PvIBNgi


Isaca

NoreaCertifiedSecure